Cititor RFID

Cititorul RFID este utilizat pentru citirea informațiilor stocate în memoria etichetei RFID și permite identificarea simultană până la 5 cărți, ceea ce accelerează foarte mult procesul de împrumut sau de returnare a cărților.

În oferta Arfido sunt disponibile soluții pentru fiecare bibliotecă, indiferent de mărimea, numărul de volume disponibile, cititori sau structura organizatorică.

Cititor EKO RFID

În bibliotecile mai mici pot fi aplicate cititoarele RFID EKO. Chiar dacă nu are o mărime foarte mare, dispozitivului este dotat cu toate funcțiile necesare pentru postul bibliotecarului. Citește eficient informațiile de pe etichetele RFID și le expediază la software-ul de bibliotecă. Permite identificarea fiecărei poziții instantaneu.

Cititor PRO RFID

În bibliotecile mai mari, este important numărul de poziții care poate fi introdus odată. Cititoarele RFID Arfido din seria PRO pot citi informații chiar de la 5 cărți în același timp, precum și fișele de bibliotecă a vizitatorului. Acest lucru permite o creștere clară a eficienței și confortului muncii bibliotecarului și cititorilor. Cititoarele Arfido din seria PRO pot fi plasate pe un blat sau montate sub blat, lăsând suprafața biroului la dispoziția bibliotecarului.