GO_GLOBAL.PL NCBiR

Udarbejdelse af en strategi for ARFIDOs indtræden på målmarkeder

Projektet gennemføres inden for 3. udgave af programmet GO_GLOBAL.PL ”Støtte til polske, innovative firmaer, der kommercialiserer forskningsresultater el. resultater af udviklingsarbejder på verdensmarkeder” iværksat af Statens Forsknings- og Udviklingscenter.

Aftale nr. GO_GLOBAL.PL(3)-5323/2014 af d. 21. august 2014.

Projektbeløb: 235.280 zł

Støttebeløb: 199.988 zloty

1. Projektstart

Aftale med NCBiR | 2. september 2014

Vi har fornøjelsen af at oplyse, at vi d. 21. august 2014 indgik en aftale med Statens Forsknings- og Udviklingscenter vedr. gennemførelse af projektet, gennemført indenfor initiativet GO_GLOBAL.PL Støtte til polske, innovative firmaer, der kommercialiserer forskningsresultater el. resultater af udviklingsarbejder på verdensmarkeder ved navn ”Udarbejdelse af en strategi for ARFIDO’s indtræden på målmarkeder” AFTALE nr. GO_GLOBAL.PL(3)-5323/2014. På denne side vil vi offentliggøre tilbudsforespørgsler vedrørende projektet. Vi opfordrer personer og firmaer, der godt kunne tænke sig at samarbejde med os omkring projektet, til at holde sig ajour med denne side, for det er nemlig her, yderligere oplysninger kan findes. Kontaktpersonen er Zdzisław Stypiński, zdzislaw.stypinski@arfido.com, +48 606 325 971.

2. Udarbejdelse af en strategi

Opfordring til at afgive tilbud | 21. august 2014

De opfordres hermed til at afgive tilbud på vores tilbudsforespørgsel af d. 21. august 2014, som kan hentes her. Tilbud bedes givet ved at udfylde formular - skabelonen kan hentes her.

Resultater | 2. september 2014

Vi kan oplyse, at det mest fordelagtige tilbud blev afgivet af firmaet Ominia Consulting Patryk Węgierkiewicz. Mange tak til alle firmaer, der har afgivet deres tilbud.

3. Verifikation af strategi

Opfordring til at give tilbud | 21. august 2014

De opfordres hermed til at give tilbud på vores tilbudsforespørgsel af d. 21. august 2014, som kan hentes her. Tilbud bedes givet ved at udfylde formular - skabelonen kan hentes her.

Resultater | 2. september 2014

Vi kan oplyse, at det mest fordelagtige tilbud blev afgivet af firmaet Polonia Italia Consulting Aldona Jenerowicz. Mange tak til alle firmaer, der har afgivet deres tilbud.

4. Sprogudgaver af firmaets hjemmeside

Opfordring til at give tilbud | 21. august  2014

De opfordres hermed til at give tilbud på vores tilbudsforespørgsel af d. 21. august 2014, som kan hentes her. Tilbud bedes givet ved at udfylde formular - skabelonen kan hentes her.

Resultater | 2. september 2014

Vi kan oplyse, at det mest fordelagtige tilbud blev afgivet af firmaet ELEMENT Jacek Kauch. Mange tak til alle firmaer, der har afgivet deres tilbud.

5. Projektslut

31. januar 2015

Vi kan oplyse, at projektet gennemført inden for initiativet GO_GLOBAL.PL Støtte til polske, innovative firmaer, der kommercialiserer forskningsresultater el. resultater af udviklingsarbejde på verdensmarkeder ved navn  ”Udarbejdelse af en strategi for ARFIDOs indtræden på målmarkeder” er afsluttet. Mange tak til alle firmaer og personer, der har været involveret i gennemførelse af projektet og tak til Statens Forsknings- og Udviklingscenter fordi I har sat pris på vores arbejde i Polen og tak fordi I har gjort det muligt for os at udvikle os på de udenlandske markeder.


             

Udarbejdelse og verificering af en strategi for Arfidos indtræden på det danske, tyske og italienske marked

Projektet gennemføres inden for programmet GO_GLOBAL.PL ”Øgning af omfanget af kommercialisering af forskningsresultater el. resultater af udviklingsarbejder udført af de polske firmaer på verdensmarkeder” iværksat af Statens Forsknings- og Udviklingscenter.

Aftale nr. GO_GLOBAL.PL(II)-0068/16 af d. 4. oktober 2016.

Projektbeløb: 148.750,00 zloty

Støttebeløb: 124.993,63 zloty

1. Projektstart

Aftale med NCBiR | 4. september 2016

Vi har fornøjelsen at af oplyse, at vi d. 4. oktober 2016 indgik en aftale med Statens Forsknings- og Udviklingscenter vedr. gennemførelse af projektet gennemført indenfor initiativet GO_GLOBAL.PL ”Øgning af omfanget af kommercialisering af forskningsresultater el. resultater af udviklingsarbejder udført af de polske firmaer på verdensmarkeder” ved navn ”Udarbejdelse og verifikation af en strategi for ARFIDOs indtræden på det danske, tyske og italienske marked” AFTALE nr. GO_GLOBAL.PL(II)-0068/16. På denne side vil vi offentliggøre tilbudsforespørgsler vedrørende projektet. Vi opfordrer personer og firmaer, der godt kunne tænke sig at samarbejde med os omkring projektet, til at holde sig ajour med denne side, for det er nemlig her, yderligere oplysninger kan findes. Kontaktpersonen er Zdzisław Stypiński, zdzislaw.stypinski@arfido.com, +48 606 325 971

2. Udarbejdelse af en strategi

Opfordring til at give tilbud | 9. december 2016

De opfordres hermed til at afgive tilbud på vores tilbudsforespørgsel af d. 9. december 2016, som kan hentes her. Tilbud bedes afgivet ved at udfylde formular - skabelonen kan hentes her.

Resultater | 30. december 2016

Vi kan oplyse, at det mest fordelagtige tilbud blev afgivet af firmaet Polonia Italia Consulting Aldona Jenerowicz. Mange tak til alle firmaer, der har afgivet deres tilbud.