Sorteringsapparat til RFID afleveringsboks

Systematisering af biblioteksmaterialer er en tidskrævende og omkostningstung proces, og i flere tilfælde medfører gennemførelsen af processen, at lånerne ikke kan få adgang til hele biblioteket el. i det mindste en del heraf. ARFIDOs moderne løsninger baseret på RFID teknologien muliggør en markant nedsættelse af den tid, der skal til for at opgøre el. systematisere biblioteksmaterialerne. Gennemsøgning kræver ikke længere, at enhver bog skal tages ned fra hylden.

Mobilt RFID udstyr kan aflæse oplysninger gemt i RFID-etiketternes hukommelse på en vis afstand. Det er muligt på meget kort til at kontrollere, om bøgerne er korrekt opstillet på hele reolen, finde frem til den bog, man søger efter el. finde en bog fra en anden afdeling.

Arfidos tilbud omfatter mobile, manuelt betjente RFID læsere, som fås både i en udgave med et særskilt display og i en udgave, hvor displayet er integreret med læseren. Flyttes læseren langs hylden aflæses oplysninger fra etiketterne og de afstemmes med bibliotekssystemet. Udstyret alarmerer afhængigt af de indstillede parametre, f.eks. så snart det materiale, der søges efter, bliver detekteret el. så snart der bliver identificeret en bog fra en anden afdeling.